h

Weerter SP'ers naar Roermond

17 april 2012

Weerter SP'ers naar Roermond

De Weerter afgevaardigden naar de SP regioconferentie van 15 april 2012 in RoermondZes Weerter SP'ers namen zondag deel aan de regionale conferentie van SP-Limburg in Roermond. De SP fractie in de Limburgse Provinciale Staten vertelde daar wat ze de afgelopen tijd gedaan en bereikt heeft en van plan is. Geen droog verhaal, maar een moment waarop er discussie gevoerd kan worden tussen de Statenleden en de vertegenwoordigers van alle Limburgse SP-afdelingen.

De discussie zette zich voort over een stuk over de partijorganisatie van de SP. Dit in de aanloop naar een landelijk SP-congres op 2 juni aanstaande in Breda.

De inbreng van de Weerter SP was eerder besproken in een ledenvergadering. De opmerkingen vanuit Weert waren vooral gericht op het versterken van de diverse partij-afdelingen. Ook heeft de Weerter SP de wens uitgesproken om bij de toekomstige deelname aan een regering het regeerakkoord voor te leggen aan het congres.

Aanwezige leden van het landelijke partijbestuur en congrescommissie hebben alle vragen beantwoord en disucssie gevoerd met de Limburgse SP'ers. De opmerkingen uit alle regioconferenties in het land worden verwerkt in gewijzigd congresstuk dat vervolgens nogmaals door de afdelingen besproken wordt vóór het congres van 2 juni.

De Weerter afgevaardigden naar de SP regioconferentie van 15 april 2012 in Roermond

De leden zijn weer aan het woord bij de SP

U bent hier