h

Opnieuw klachten over wateroverlast Bloemenbuurt

16 augustus 2011

Opnieuw klachten over wateroverlast Bloemenbuurt

Water inne straotNaar aanleiding van de regenval van de laatste tijd nemen de klachten over wateroverlast in de Bloemenbuurt op Boshoven weer toe. Een bewonerscomité, ondersteund door wijkraad, buurtvereniging en SP, pakte enkele jaren geleden de klachten over water in kruipruimtes, blank staande straten en slecht onderhoud op. De gemeente heeft enkele maatregelen genomen maar die blijken vooralsnog onvoldoende.

Het comité heeft de klachten doorgegeven aan de gemeente. Zij zal verzoeken om een onderhoud met de wethouder in september. Buurtbewoners wordt verzocht klachten door te geven aan de servicelijn van de gemeente telefoon 575 275 en aan het comité op bloemenbuurt@gmail.com

Dit is een bericht ingezonden door het comité wateroverlast bloemenbuurt

U bent hier