h

SP weer het eerste op de verkiezingsborden

24 januari 2011

SP weer het eerste op de verkiezingsborden

Verkiezingsposters plakkenZoals gewoonlijk plakte de SP weer als eerste posters op de verkiezingsborden in Weert. Nog niet de verkiezingsposters maar ´teasers´ die alvast de slogan van de SP tijdens de komende Statenverkiezingen onthullen: Protest!

De boodschap is breed van toepassing. Volgens premier Rutte zijn deze verkiezingen een test voor zijn rechtse regering. Die test kan de regering van de SP krijgen, een protest! Ook sluit de leus aan bij de vele protesten die er op dit moment gaande zijn en die ondersteund worden door de SP zoals het studentenprotest, bij TNT-post, de mensen die in de sociale werkvoorziening werken, enzovoorts. Tot slot een protest tegen de vriendenkliek die in Limburg al sinds mensenheugenis de dienst uit maakt. De SP wil een frisse wind door het Provinciehuis het liefst zonder het CDA.

Tot aan de verkiezingen op 2 maart zal er in Weert door de SP nog actief geplakt worden.

Verkiezingsposters plakken Verkiezingsposters plakken Verkiezingsposters plakken

U bent hier