h

SP-Weert deelt nieuwjaarswens uit

4 januari 2010

SP-Weert deelt nieuwjaarswens uit

Sponsje 2010Op de Weerter markt deelt de SP zaterdag een nieuwjaarswens uit. De partij zal tomatensponsjes aan het publiek meegeven met de tekst: ‘Goed voornemen voor 2010: stem 3 maart SP!’ De sponsjes zijn al jaren een succesvol campagne-gadget van de socialisten.

Herman BeuvensSP-lijsttrekker Herman Beuvens: “We wensen de Weerter bevolking een gelukkig Nieuwjaar. Omdat bij de jaarwisseling ook goede voornemens horen, hebben wij er al vast eentje: op 3 maart bij de gemeenteraadsverkiezingen SP stemmen.”

De spons in de vorm van een tomaat staat symbool voor schoon schip maken. Beuvens: “Als SP vinden we dat het beter kan en moet in Weert. Daarom hebben we bijvoorbeeld samen met bewoners actie gevoerd tegen de wateroverlast op Boshoven. Maar ook de bouw van het stadhuis aan de Wilheminasingel is een vlek die we weg willen poetsen. Keer op keer kiest de coalitie van CDA, PvdA en VVD voor grote dure prestigeprojecten en worden de behoeften van mensen in de buurten vergeten. Daarom wensen we de mensen in Weert een mooi 2010 toe en geven we een goed voornemen voor 3 maart mee om af te rekenen met het huidig bestuur en te kiezen voor de wijken en haar inwoners, dus voor de SP.”

U bent hier