h

Nieuwjaarswens voor winkelend publiek

9 januari 2010

Nieuwjaarswens voor winkelend publiek

Lijsttrekker Herman Beuvens deelt SPonsjes uit in De MuntOndanks de bittere kou stond een groepje SP-ers, waaronder lijsttrekker Herman Beuvens, in en rond de Munt met een nieuwjaarswens voor het winkelend publiek.

Ton Mertens

Het vertrouwde schuursponsje in de vorm van de tomaat vond gretig aftrek. De bodem van de dozen waren dan ook vrij snel in zicht. Het koude weer nodigde niet bepaald uit om uitvoerige discussies aan te gaan. De meeste mensen waren gericht om snel de boodschappen bij elkaar te krijgen om nog voor de verwachte grote sneeuwval warm thuis te zitten.

Herman Beuvens

De kramen op de markt waren ook erg uitgedund, veel marktlui hadden blijkbaar vanwege de koude gekozen thuis te blijven. Aan het eind van de actie waren nog enkele tomatensponsjes over voor de collega’s van de VVD, die in de Hoogstraat een campagnehuis hadden geopend. De campagne voerende SP ers waren hier uitgenodigd voor een kop koffie.

Een oplettend voorbijganger zou met een blik door het grote raam tot de conclusie kunnen zijn gekomen dat de eerste aftastende besprekingen reeds begonnen waren. Komende tijd zullen SP ers nog meer op de markt en in de buurt aanwezig zijn om met u in gesprek te blijven welke zaken u belangrijk vindt voor een leefbaar Weert.

U bent hier