h

De doofpot puilt uit!

25 maart 2007

De doofpot puilt uit!

ROOD wil een onderzoek naar de Nederlandse deenmane aan de oorlog in IrakROOD voerde vanmiddag actie op de Weerter weekmarkt voor openheid rond de Nederlandse deelname aan de oorlog in Irak. Veel winkelende mensen waren het hiermee eens, en stopten hun prangende vragen in de doofpot. ROOD pleit voor een parlementair onderzoek om het hoe en waarom achter de Nederlandse steun aan de oorlog alsnog boven water te krijgen.

Met vijf man sterk plus een ROOD-gast uit Maastricht stond ROOD vandaag met de doofpot en een groot spandoek in de Langstraat. Ondanks dat het weer niet echt mee zat, was het af en toe zó druk bij het kraampje dat mensen even moesten wachten voordat ook zij hun vraag op konden schrijven. De doofpot raakte na enkele uurtjes dan ook flink vol.

Wegens het succes staat ROOD over .. weken nogmaals met de doofpot op de markt. Hopelijk met een mooi zonnetje in plaats van het druilerige weer van vandaag. Een ding is zeker: de regering Balkenende kan nu al flink wat pittige vragen uit Weert tegemoet zien!

Foto's van de actie:

ROOD wil een onderzoek naar de Nederlandse deenmane aan de oorlog in Irak ROOD wil een onderzoek naar de Nederlandse deenmane aan de oorlog in Irak ROOD wil een onderzoek naar de Nederlandse deenmane aan de oorlog in Irak ROOD wil een onderzoek naar de Nederlandse deenmane aan de oorlog in Irak ROOD wil een onderzoek naar de Nederlandse deenmane aan de oorlog in Irak ROOD wil een onderzoek naar de Nederlandse deenmane aan de oorlog in Irak ROOD wil een onderzoek naar de Nederlandse deenmane aan de oorlog in Irak ROOD wil een onderzoek naar de Nederlandse deenmane aan de oorlog in Irak

Irak-oorlog? Stop uw vraag in de doofpot!
De doofpot-actie van ROOD in Groningen

U bent hier