h

Bob Fosko in Muziekcentrum De Bosuil

12 september 2006

Bob Fosko in Muziekcentrum De Bosuil

Bob FoskoAanstaande zaterdag geeft Bob Fosko, ‘huismuzikant’ van de SP, een optreden in Muziekcentrum De Bosuil. Maar Fosko is naast SP-er vooral een eigenzinnig artiest. Van de Raggende Mannen tot Hakkûhbar naar de "4 uur Cup-A-Soup" kreet. In de Bosuil brengt hij met een groep vrienden nummers van zijn nieuwe CD ‘Omgekomen in Overschot’ ten gehore.

En dit is niet zomaar een club vrienden! Wat te denken van drummer Martijn Bosman en toetsenist Nico Brandsen van Kane, gitaarvirtuoos Wouter Planteydt, ex-Junkie XL percussionist Rudi de Graaff, basgitarist Thijs Vermeulen en toetsenist Dionys Breukers.

Omgekomen in Overschot" is een Nederlandstalige plaat over gevoelens van twijfel, hoop en liefde. Eerlijke liedjes die de fantasie prikkelen en waarin Bourgondische sferen duidelijk te horen zijn.

Een kaartje kost 12 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de ingang. Het optreden vind zoals gezegd aanstaande zaterdag plaats om 21.30 uur. De Bosuil is vanaf 20.00 uur open

Bob Fosko

Aankondiging op de website van Muziekcentrum De Bosuil

Website van Bob Fosko

U bent hier