h

Voorstel SP-Weert voor Fair Trade inkoopbeleid overgenomen door landelijke partijraad

17 december 2005

Voorstel SP-Weert voor Fair Trade inkoopbeleid overgenomen door landelijke partijraad

logo congresHet hoogste partij-orgaan van de SP, de partijraad, heeft vandaag ingestemd met een wijzigingsvoorstel van de SP afdeling Weert. Het was het enige wijzigingsvoorstel dat werd overgenomen. De afdeling stelde voor om het inkoopbeleid van de partij zoveel mogelijk volgens de regels voor eerlijke handel en milieubewust te laten gebeuren.
Het wijzigingsvoorstel wordt nu toegevoegd aan een kritische evaluatie waarin werd besloten hoe de partij verder dient te werken op organisatorisch gebied. In oktober hebben de leden van de partij-afdeling deze in Weert besproken.

Leden bespreken de staat van de partij

U bent hier