h

Vruchtbare ledenvergadering SP-Weert

13 april 2005

Vruchtbare ledenvergadering SP-Weert

Op woensdagavond 13 april vond de algemene ledenvergadering van de SP-Weert plaats. De opkomst was hoger dan verwacht, dit viel af te lezen aan het aantal stoelen dat bijgezet moest worden.

Ledenvergadering in het Kwintet, 13 april 2005

Vóór de pauze werd verslag gedaan over het jaar 2004. Het bestuur werd uitgebreid met Rudy Nordhausen, die tot dan toe als aspirant bestuurslid fungeerde. De zittende bestuursleden stelden zich herkiesbaar voor de volgende periode. Met algemene stemmen werd Paul Lempens benoemd tot voorzitter en Linda Haex tot organisatie secretaris.

Ook werd melding gemaakt van het 200ste lid dat zich heeft ingeschreven. Helaas was deze niet in persoon aanwezig om de bloemen in ontvangst te nemen.

Na de pauze werden door het bestuur de doelstellingen voor het komende jaar uiteen gezet. Besloten werd onder andere om de activiteiten in Nederweert en Cranendonck verder uit te breiden. Vervolgens werd aan de hand van een stelling vóóruit gekeken naar de komende gemeenteraadsverkiezingen. Herman Beuvens en Jan Tak wisten met hun levendige pleidooien de leden van de vergadering te prikkelen waardoor een goede discussie gevoerd kon worden.

Jan Tak voert zijn betoog

De ledenvergadering vond plaats in een uitermate positieve en prettige sfeer met grote inbreng van de leden.
Ook het komende jaar blijven we strijdbaar!

U bent hier