h

Jaarvergadering SP-Weert op 13 april

18 maart 2005

Jaarvergadering SP-Weert op 13 april

Op woensdag 13 april houdt de Socialistische Partij afdeling Weert haar jaarlijkse ledenvergadering. Eerder werd deze vanwege ziekte van enkele sleutelpersonen uitgesteld.

In deze bijeenkomst wordt onder meer teruggeblikt op en verantwoording afgelegd over het jaar 2004; organisatorisch, financieel en politiek (actie en fractie). Ook wordt een nieuw bestuur gekozen. De voorzitter en organisatiesecretaris worden in functie gekozen. Hiervoor worden Paul Lempens en Linda Haex voorgedragen. De overige bestuurskandidaten zijn Diny Nagel uit Nederweert, Lin Franssen, Ellen Coenen en nieuwkomer Rudy Nordhausen.

Vlnr. Rudy Nordhausen, Ellen Coenen, Paul Lempens, Diny Nagel, Lin Franssen, Linda Haex.

Vlnr. Rudy Nordhausen, Ellen Coenen, Paul Lempens, Diny Nagel, Lin Franssen, Linda Haex.

Onder het motto 'debat, discussie en democratie' wordt er gepraat over de plannen voor de komende tijd; verdere versterking van de afdeling, ledenwerving, het gratis cursus-aanbod voor Weerter leden en de raadsverkiezingen van maart 2006. Er is volop ruimte voor debat en discussie over de toekomst van de afdeling.

SP-leden kunnen voor meer informatie contact opnemen met een van de bestuursleden. Indien u nog geen lid van de SP bent dan kunt u zich hier aanmelden. Dan mag u voortaan ook meepraten en meedoen!

U bent hier