h

PvdA klaagt over SP-raadslid Lempens

20 oktober 2004

PvdA klaagt over SP-raadslid Lempens

In een brief aan de SP klaagt het PvdA-raadslid Heuvelmans over het standpunt van SP-raadslid Paul Lempens inzake de profielschets voor de nieuwe burgemeester. Lempens draagt echter gewoon het standpunt van de SP uit. kritiek hierop hoeft dus niet op de man gespeeld te worden. De SP stuurde een brief terug naar Heuvelmans.

De brief aan PvdA-raadslid Heuvelmans:

Aan de heer Heuvelmans van de PvdA
CC: de raad der gemeente Weert

Betreft: uw klachten en grieven jegens SP-raadslid P. Lempens

Weert, 20 oktober 2004

Geachte heer Heuvelmans,

Wij hebben kennis genomen van uw brief d.d. 18 oktober aan de heer P. Lempens en uw persbericht d.d. 17 oktober. Naar aanleiding hiervan willen wij u het volgende mededelen.

Het standpunt van SP-raadslid P. Lempens inzake de profielschets voor de nieuwe burgemeester is conform het standpunt van het afdelingsbestuur van SP Weert (u bekend middels onze brief van 1 oktober). Wij zien dan ook geen aanleiding inhoudelijk op uw klachten en grieven jegens het SP-raadslid in te gaan.

Natuurlijk nemen wij uw klachten serieus en denken wij met u mee. In de wetenschap dat overdadig gefröbel en geneuzel met profielschetsen voor nieuwe burgemeesters oorzaak kan zijn van allerlei frustraties, mensen uit balans kan brengen, het zicht op de werkelijkheid kan vertroebelen of oorzaak van tijdelijke inzinkingen kan zijn, wil ik u graag attent maken op het RIAGG. Misschien kan men u daar verder helpen.

Het RIAGG is in Weert gevestigd aan de Vogelsbleek 7, telefonisch te bereiken onder nummer 0495-572030.

Hopende u hiermee van dienst te zijn geweest,

hoogachtend,
Socialistische Partij afdeling Weert,

HJ Bouten (voorz).

U bent hier