h

SP Jongeren filmavond: 19 mei in Venlo

26 april 2023

SP Jongeren filmavond: 19 mei in Venlo

Foto: SP

Aangezien gezelligheid en de strijd voor een betere wereld hand in hand gaan organiseren SP Jongeren in Venlo op vrijdagavond 19 mei een gratis filmavond. Iedere jongere die niet langer wilt wachten op een betere wereld maar hier samen voor de handen uit de mouwen wilt steken is welkom.

Op verschillende plekken in het land zijn groepjes jonge SP’ers lokaal aan de slag om de wereld stukje voor stukje te verbeteren. Ze komen bijvoorbeeld in actie voor een beter openbaar vervoer voor studenten of om komen samen met Mbo’ers op om meer waardering te eisen voor hun onderwijs.

Kalani van Bavel van SP Venlo: ‘Wij zijn de dupe van politieke keuzes die voor ons gemaakt worden. We kunnen geen woning krijgen omdat investeerders eraan kunnen verdienen, studeren is een privilege geworden terwijl het een recht zou moeten zijn en als we nu grote bedrijven niet dwingen om actie te ondernemen voor een beter klimaat zitten wij met de rotzooit te kijken. Willen we dit alles veranderen dan moeten we als jongeren samen in actie komen.’

Wanneer: vrijdagavond 19 mei
Waar: Van Cleefstraat 6 in Venlo
Hoelaat: 19.00 uur (tot 22.00 uur)

Laat even weten of je komt door een mailtje te sturen naar venlo@sp.nl dan zorgen wij voor de hapjes en de drankjes

U bent hier