h

Geslaagde eerste afdelingsbarbecue SP Weert

15 september 2022

Geslaagde eerste afdelingsbarbecue SP Weert

Foto: Mathijs Fiddelaers

Bij de SP gaan strijd voor een betere wereld en gezelligheid hand in hand. Daarom organiseerde de Weerter afdeling een barbecue voor alle leden. Aangezien de avond goed is bevallen is besloten om de barbecue ieder jaar terug te laten komen.

De SP staat bekend als actieve partij. Dit komt door de leden die zich, ieder op hun eigen manier, inzetten voor een betere wereld. Ook in Weert. Afgelopen vrijdag maakten we ruimte voor gezelligheid omdat dit bijdraagt aan de strijd die we samen moeten voeren.

Nico van den Bent: ‘We merkten dat we soms zo bezig druk bezig zijn dat we de gezelligheid soms vergaten. Juist door die gezelligheid en het heerlijke eten, leer je elkaar beter kennen, weet je van elkaar wat je kunt verwachten en kunnen we gezamenlijk moedig voorwaarts.’ 

Naast leden uit de afdeling sloot ook SP-Statenlid Jorge Wolters Gregório aan op uitnodiging van de afdeling. ‘Het is goed dat de afdeling Weert deze activiteiten organiseert om een sterke groep activisten te vormen. Voor ons als Statenfractie zijn zulke afdelingen belangrijk. Met sterke Limburgse SP-afdelingen staan wij ook een stuk sterker in het Gouvernement en kunnen we volgend jaar aan de slag met een knallende campagne’. Aldus Wolters Gregório.

De lichten werden na middernacht gedoofd na een toast op een geslaagde eerste editie. 

U bent hier