h

Risse opent Samenlijn

19 maart 2020

Risse opent Samenlijn

Foto: Rim Beckers / Rissegroep communicatie fb

Een mooi initiatief van de Risse Groep voor hun medewerkers. Afgelopen weekend stuurde de SP nog een brief waarin we onze zorgen over de werknemers van de sociale werkvoorziening  kenbaar gemaakt hebben. Inmiddels is De Risse gesloten. En is dit initiatief gestart. We zijn blij met dit inititief. 

Het volgende bericht was te lezen op de Facebook pagina van De Risse: 

Risse Groep helpt medewerkers in tijden van Corona! Vanaf vandaag starten ze hun eigen SAMEN-lijn, speciaal voor medewerkers van de Risse. Kunnen zij iets voor jou betekenen nu je thuis zit? Wil je bijvoorbeeld graag dat iemand boodschappen voor jou doet? Of heb je iets anders nodig? Voel je je alleen? Bel dan vooral: zij regelen bijvoorbeeld een wandelmaatje of gesprekspartner voor jou.

Misschien verveel je je en kunnen ze jou een mooi boek komen brengen? Of heb je gewoon even behoefte aan een goed gesprek? Ook dan mag je zeker bellen! Voor al je vragen en wensen kun je terecht bij de Risse-Groep SAMEN-lijn. Aarzel vooral niet om te bellen! Zij staan graag voor jou klaar! Het telefoonnummer is: 06 45 38 43 62. Je kunt ook mailen naar communicatie@risse.nl .

U bent hier