h

Uitkomst gesprek positief: omheining al in januari

7 december 2019

Uitkomst gesprek positief: omheining al in januari

Afgelopen week had het actiecomité Veilig Hondenravotterrein een gesprek bij de gemeente met twee ambtenaren over onze vragen. Dit gesprek was met Patricia van Berlo en Paul Lempens vanuit Boshoven en de SP.

Het gesprek ging goed. Patricia van Berlo:“We hebben op alle vragen antwoord gekregen, en meer. Daar waar we nog kritische opmerkingen hadden zijn we tegemoetgekomen of is er een duidelijke en redelijke uitleg gekomen. We zijn dan ook tevreden.”

De actievoerders hebben een schets van de inrichting van het terrein gekregen die veel verheldering bracht. Het terrein wordt ongeveer 100 meter lang omheind en alles wordt nieuw. Volgens planning wordt al in week 3 begonnen en is het binnen enkele weken daarna klaar, afhankelijk van het weer uiteraard.

U bent hier