h

Huurders en kopers op Groenewoud geïnformeerd over woningklachten

18 november 2019

Huurders en kopers op Groenewoud geïnformeerd over woningklachten

Uit de Luikstraat en omgeving kreeg de SP een jaar geleden enkele klachten over vocht en schimmel in de woning. Na diverse rondgangen bleef het aantal klachten gelukkig beperkt, hoe vervelend ook voor de bewoners die wel last hebben.

Een gezamenlijke actie van bewoners en SP bleek daarom niet nodig. Van de week heeft de partij bij alle bewoners een brief in de bus bezorgd met advies hoe te handelen in huurwoning en koopwoning. Ook de Huurdersbelangen (SHML) en de Wijkraad Groenewoud zijn geïnformeerd.

In meerdere andere Nederlandse steden zijn SP-afdelingen met bewoners samen in het geweer gekomen richting verhuurders tegen slecht onderhoud en slechte woonomstandigheden.

U bent hier