h

Gemeente gaat ravotterrein Boshoven omheinen

13 november 2019

Gemeente gaat ravotterrein Boshoven omheinen

De gemeente heeft besloten tot gedeeltelijke omheining en egalisatie van het ravot-terrein nabij de rotonde in de buurt Oda 1 op Boshoven. Daarmee is er beweging gekomen in positieve zin voor de hondenbezitters die met de SP in actie kwamen voor een veilig honden ravot-terrein.

Het actiecomité gaat het besluit bestuderen en raadpleegt de betrokken hondenbezitters. Zij moeten immers beoordelen of met dit besluit voldoende aan de drie eisen van SP en bewoners is tegemoet gekomen; omheining, egalisatie én regulier onderhoud.

Na deze raadpleging zal een reactie richting gemeente volgen.

Hieronder vind u het besluit van de gemeente.

Een nieuwsbericht is te vinden op de website WeertdeGekste.nl

U bent hier