h

In gesprek op koopzondag: Bouw voor Weerter woningzoekenden

27 oktober 2019

In gesprek op koopzondag: Bouw voor Weerter woningzoekenden

Foto: Danique van den Bent / weert.sp.nl

Kenneth, Jaime, Danique, Nico en Paul waren zondag in het centrum van Weert te vinden. Wandelend door de Langstraat en de Beekstraat en op de Markt deelden de SP-ers flyers uit aan het publiek en gingen met hen in gesprek over de woningbouw. Dit naar aanleiding van het bericht dat Weert woningen voor Eindhoven wil gaan bouwen.

Er was op deze koopzondag geen enkele negatieve reactie, mensen waren het met de SP eens dat je eerst moet zorgen voor de behoefte van je Weerter woningzoekenden. Vooral mensen met kinderen spraken hun zorgen uit. Het viel op dat inwoners vinden dat er al te veel wordt gebouwd voor ‘het grote geld’. Men is daar klaar mee.

In het pamflet werd gewezen op de mogelijkheid om reacties te sturen naar weert@sp.nl

Foto: Paul Lempens / weert.sp.nl

U bent hier