h

Superzaterdag in Weert

10 maart 2019

Superzaterdag in Weert

Foto: Mathijs Fiddelaers

Afgelopen zaterdag was er een superzaterdag bij de Socialistische Partij. Dat betekent dat er door heel het land SP'ers in de weer zijn voor de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen.

Lijsttrekker van de SP Limburg, Marc van Caldenberg trok zaterdag met een aantal SP'ers door Noord-Limburg waarbij zij begonnen in Gennep en eindigden in Weert.

Samen met deze delegatie ging de Weerter SP met hen de wijk Boshoven in om de verkiezingsflyer af te geven. 'Wat een leuke wijk is dit, en wat wonen hier vrolijke mensen'. Waren de woorden van Marc.

'Er is niks leukers dan daadwerkelijk bij mensen aan bellen en een praatje met hen te maken. Vele gaven aan SP te stemmen omdat ze helemaal klaar zijn met Rutte en de puinhoop die hij er van maakt in Nederland.' Aldus Mathijs Fiddelaers van de afdeling Weert, tevens nummer 9 op de lijst van de SP.
Mathijs vult aan 'Mensen willen weer gehoord worden en willen rechtvaardigheid. Laat dat net onze slogan zijn, Tijd voor een rechtvaardig Limburg. 20 maart wordt een referendum, wordt het Rutte of Rechtvaardigheid?'

Stem 20 maart SP.

U bent hier