h

SP op de Fokpaardenmarkt

17 maart 2019

SP op de Fokpaardenmarkt

Foto: Theo van de Winkel voor Weertdegekste / www.weertdegekste.nl

Op zaterdag 16 maart was er de jaarlijkse Fokpaardenmarkt in paardenstad Weert, wat ook een traditie is, is dat de SP er dan ook altijd te vinden is.

Een ploeg vrijwilligers trok door de binnenstad, over de markt én de fokpaardenmarkt om de mensen enthousiast te maken om 20 maart de gang naar de stembus te maken. Vele gesprekken hebben ze gevoerd.

"Mijn dag kan niet meer stuk" zegt John. "Ik sprak met een dame en ze vertelde dat er gisteren in haar wijk Boshoven óók al een jongeman van de SP aan haar deur had gestaan, laat ik nou die jongeman zijn "(noot redactie; John is al wat ouder dan een jongeman) 

Kortom het was een leuke ochtend waar de SP weer heel veel mensen heeft gesproken, veel SPonsjes heeft uitgedeeld en we hopelijk veel mensen hebben kunnen motiveren woensdag naar de stembus te gaan, voor een Rechtvaardig Limburg en Rutte daarmee gelijk te vertellen dat we zijn beleid beu zijn...

U bent hier