h

Hondenbezitters op Boshoven willen verandering

1 maart 2019

Hondenbezitters op Boshoven willen verandering

Foto: SP

Afgelopen dagen stonden vrijwilligers van de SP bij het Ravotterein op Boshoven. Tientallen hondenbezitters waren ontevreden over het geleverde werk van de gemeente en tekende de petitie. De actie van hondenbezitters en SP voor een veilig en prettig hondenravotterrein loopt lekker. Er blijkt veel behoefte aan verbetering.

‘De gemeente geeft aan dat het werk af is. Maar ik durf mijn hond hier niet los te laten en te laten rennen. Het risico dat hij de weg oploopt, of zijn poot breekt door de ongelijke grond is erg groot.’ Aldus een van de hondenbezitters.

Initiatiefneemster Patricia van Berlo: ‘Ik word door veel mensen aangesproken dat het goed is dat er nu weer iets gebeurt richting de gemeente. Het zit mensen hoog dat het een gevaarlijk terrein is en dat de gemeente niet luistert naar de wensen van de hondenbezitters.’

Op dinsdag 19 maart is er een overleg over de voortgang van de actie. Dit vindt plaats om 19:30 uur in het Kwintet aan de Boshoverweg (ingang bij de glasbak) . Mocht u andere hondenbezitters spreken, attendeer hen ook op deze avond. Iedereen is welkom. Voor meer informatie mail naar weert@sp.nl.

U bent hier