h

Antwoord WML, wat vindt u ervan?

11 februari 2019

Antwoord WML, wat vindt u ervan?

Een paar weken geleden stelden we als SP vragen aan WML in verband met het opnieuw springen van waterleidingen in Weert

"WML heeft ons een antwoordbrief gestuurd waar al veel in stond wat we wisten naar aanleiding van ons eigen onderzoek wat we gedaan hebben. Ook zijn we, als we daartoe de behoefte hebben, uitgenodigd om een persoonlijk gesprek te hebben met WML, dat willen we alleen als inwoners het antwoord van WML toegelicht willen hebben en als zij hun ei ook kwijt willen bij WML", aldus Nico van den Bent organisatiesecretaris van de SP afdeling in Weert.

Daarom zijn in de afgelopen dagen in de directe omgeving van de buurten waar sprake is geweest van gesprongen waterleidingen brieven rondgebracht door vrijwilligers van de SP met in de bijlage het antwoord van WML, én de vraag of men behoefte heeft om hierop te reageren.

Als u niet in de directe omgeving van zo'n waterlek woont, en dus deze brief afgelopen dagen niet in de bus heeft gekregen, maar toch interesse heeft in het antwoord van WML of wil reageren op deze kwestie mailt u dan naar weert@sp.nl . Wij mailen u dan het antwoord zodat ook u de kans heeft om erop te reageren.

Wilt u ook vrijwilliger worden van de SP afdeling in Weert, dan mag u ook naar hetzelfde adres een mailtje sturen.

U bent hier