h

Nieuwjaarsbijeenkomst over acties, campagnes en de afdeling

27 januari 2019

Nieuwjaarsbijeenkomst over acties, campagnes en de afdeling

Vrijdag kwamen de leden van de afdeling Weert op Fatima bijeen om
het te hebben de SP afdeling Weert, en om vooruit te kijken naar de
Provinciale- en Europese verkiezingen.

Lopende acties zoals gesprongen waterleidingen en het onderhoud van huurwoningen werden besproken. We constateren dat we gewoon de draad weer hebben opgepakt. Actie voeren met de mensen. Geen woorden maar daden. De SP in Weert doet weer waar ze goed in is, bewoners organiseren en samen verbeteringen afdwingen. Over de aangepaste afdelingsbegroting voor het komend jaar en de invulling van het penningmeesterschap werd positief besloten.

De leden gaven aan dat de SP na het dieptepunt van 2018 weer vooral positief zichtbaar moet zijn naar de mensen en het betrekken van haar leden. Hierover werden meteen ideeën aangedragen en besluiten genomen. Het bestuur gaat er met de actieve leden mee aan de slag.

Ook werd er gesproken over de komende verkiezingen en daarbij horende campagnes. In maart wordt er gestemd over de provincie, en in mei over Europa. Besloten is om de campagne te gebruiken om de basis van de afdeling te versterken zodat we daar ook voor lokale activiteiten op kunnen bouwen.

U bent hier