h

Voor dag en dauw bij de Risse èn op het station

21 maart 2018

Voor dag en dauw bij de Risse èn op het station

Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert

De SP houdt vandaag een heuse 24 uurs-marathon om de laatste kiezers over de streep te trekken. Om te gaan stemmen natuurlijk en dan het liefst op de SP. De ochtendploeg stond in alle vroegte aan de poort bij sociale werkvoorziening de Risse en tegelijkertijd bij de ingang van het station.

Kandidaat raadslid Jessica van Limpt stond samen met vertrekkend raadslid Bert Peterse bij De Risse. ‘Wat een enorme sympathie hier voor ons. Een leuke start van de dag. Mensen willen graag een folder en één mevrouw kwam zelfs terug om mijn naam te vragen. “Dan stem ik op u, want u staat hier tenminste!”. Dit is het waard om zo vroeg voor op te staan.'

Foto: Bert Peterse / SP Weert

Ondertussen vertelde een meneer bij het station met een glimlach dat hij een blik tomatensoep ik de stad had gevonden. ’Dat kan alleen van jullie zijn!’. Het stembureau was daar net open gegaan en had de SP’ers voorzien van een lekker bakje koffie. er werden koeken uitgedeeld en tussendoor hielp kandidaat raadslid Nico van den Bent een oudere mevrouw het trapje op naar het stembureau.

Kortom, de verkiezingsdag is begonnen en de SP heeft er zin in!

Foto: Nico van den Bent / SP Weert

Foto: Nico van den Bent / SP Weert

U bent hier