h

SP brengt update “Hoe stemde jouw gemeenteraad?” uit

19 maart 2018

SP brengt update “Hoe stemde jouw gemeenteraad?” uit

Foto: SP

Met nog maar een halve week voor de verkiezingen heeft de SP in Weert een update van “Hoe stemde jouw gemeenteraad?” op haar site geplaatst. SP-lijsttrekker Jeroen Goubet: “Sinds 2006 houden we als partij bij hoe de ggemeenteraad stemt over belangrijke onderwerpen. Verkiezingen gaan niet alleen over de beloftes voor de toekomst, maar ook de daden uit het
verleden.”

Het programma van de SP kent tien speerpunten waarin de partij aangeeft wat ze heeft gedaan, waar de SP naartoe wil en doen de socialisten concrete voorstellen voor de komende vier jaren om dat doel te bereiken. 

Weert heeft geen kieskompas, kieswijzer of stemwijzer. Hierdoor is het voor veel mensen moeilijk na te gaan waar partijen voor staan en wat partijen de afgelopen jaren hebben voorgesteld. Het overzicht van “Hoe stemde jouw gemeenteraad” is het enige in zijn soort. Geen enkele andere partij heeft zo overzichtelijk het stemgedrag in de gemeenteraad in beeld gebracht.

Goubet: “Reken de SP af op haar daden van de afgelopen vier jaar. We hebben gezorgd dat iedereen de zorg krijgt die men nodig heeft, er is meer geld om armoede te bestrijden en er zijn meer sociale (huur)woningen bij gekomen. Voor de komende tijd hebben we tien speerpunten. We gaan geen beloftes doen en komen ook niet met mooie verhalen, reken ons af op onze daden. We doen de belofte dat we weer keihard ons best gaan doen. Voor elkaar!”

Via https://weert.sp.nl/hoe-stemde-jouw-gemeenteraad is het overzicht te vinden.

U bent hier