h

Kom op de koffie bij de SP-kandidaten in Weert

10 maart 2018

Kom op de koffie bij de SP-kandidaten in Weert

Op 14 maart organiseert de SP in Weert een Huiskamer-bijeenkomst in Weert. Deze bijeenkomst is in de “Huiskamer van Fatima” Nieuwstraat 9 (ingang aan de Wilhelminastraat).

De top 10 van de kandidatenlijst gaan in de huiskamer het gesprek aan met buurtbewoners van Fatima. Ook hebben de kandidaten vrienden, familie en buurtgenoten uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Ook zijn bewoners van Fatima via een flyer uitgenodigd. In heel Nederland organiseert de SP op 14 maart huiskamer-bijeenkomsten bij kandidaat-raadsleden thuis.

Op 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Als het aan de SP ligt, slaan we een nog socialere en groenere weg in! Door méér ondersteuning voor mensen in armoede, méér en betere banen, goede zorg voor iedereen en meer huur- en betaalbare koopwoningen voor jongeren en mensen met een smalle beurs.

Tijdens de avond beantwoorden de kandidaten alle vragen van kiezers en dit in de huiskamer van Fatima en gaan het gesprek aan over de toekomst van Weert. Maar ook alle andere onderwerpen die voor u belangrijk zijn. Iedereen is van harte welkom om mee te praten, vragen te stellen of de discussie aan te gaan.

Koffie en fris staan klaar. En neem gerust iemand mee.

Datum: 14 maart
Tijd: 19.30 uur
Adres: Huiskamer Fatima aan zet, Nieuwstraat 9 (ingang zijde Wilhelminastraat)

U bent hier