h

Het C-team met knallende speakers door Weert!

21 maart 2018

Het C-team met knallende speakers door Weert!

Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert

De SP voerde vanmiddag ouderwets campagne om de laatste kiezers over de streep te trekken door met een stemoproep door Weert te rijden. ‘Stem vóór stem SP, maar maak in ieder geval gebruik van je stemrecht’ was de boodschap. Het busje deed ergens aan denken…

Een zwart busje met een rode streep eroverheen was een leuke verwijzing naar een Amerikaanse actieserie uit de jaren ’80. Maar bij nader inzien bleek de rode streep uit allemaal kleine SP-tomaatjes te bestaan. De campagnevoerders van de SP doopten zich daarin in plaats het A-team het C-team.

Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert

Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert

Op verschillende plekken in Weert werd even gestopt om folders uit te delen huis-aan-huis of aan voorbijgangers. De meeste mensen konden de actie van de SP wel met een lach waarderen.

Stemmen kan nog tot vanavond 21:00 uur. laat je stem niet verloren gaan!

U bent hier