h

Ibrahim Doslu bij diversiteitsdebat

25 februari 2018

Ibrahim Doslu bij diversiteitsdebat

Foto: Peter Duisters / SP Weert

Vanmiddag vond er in wijkcentrum Keenterhart een debat plaats over diversiteit in Weert. Het was georganiseerd door het Provinciaal Platform Diversiteit en ProDemos, een stichting die zich inzet voor stimulering van de democratie.

De middag stond in het teken van actief burgerschap. Hoe kunnen mensen met een andere cultuur zich actief inzetten voor de samenleving? Aan de hand van stellingen gingen (kandidaat)raadsleden daarover met elkaar en mensen in de zaal in debat.

Namens de SP deed Ibrahim Doslu (nummer vijf op de kandidatenlijst) mee. Ibrahim: ‘Ik heb genoten van deze bijeenkomst. De aanwezige partijen hebben allemaal hun punt duidelijk kunnen maken. En aan het einde ben ik naar huis gegaan met een goed gevoel, omdat ik verwacht dat alle aanwezigen op woensdag 21 maart naar de stembus gaan.’

 

U bent hier