h

Street-Art onthuld Garage Cwartier, Samen voor een Mooier Weert

18 mei 2015

Street-Art onthuld Garage Cwartier, Samen voor een Mooier Weert

Foto: Nico van den Bent

Uiteraard was er ook een vertegenwoordiging van de SP aanwezig bij de onthulling van het "Street/Art" project in de parkeeergarage van Cwartier  ( het nieuwe oude stadhuis), het mooier maken en onderhouden van de garage op deze wijze is gedurfd én de kunstenaars Gart Smits en James Jetlag hebben zich duidelijk niet ingehouden om er iets moois van te maken.

Het thema gekozen door de inwoners van Weert, was Historich Weert, herkenbaar zijn dan ook het wapen de kerk, het beeldje op de markt, de rog-geschiedenis een molen én Antje van de statie. Helemaal top was het potret van de jonge Jhonny Hoes.

Binnenkort zullen waarschijnlijk meer wanden een kunstuiting gaan krijgen, een reden om nóg vaker je auto te parkeren in die garage als je toch met dat ding de stad in moet om zo de kunst te kunnen blijven bekijken...

Foto: Nico van den Bent
Foto: Nico van den Bent
Foto: Nico van den Bent
Foto: Nico van den Bent

U bent hier