h

De SP huis aan huis in Boshoven

21 mei 2014

De SP huis aan huis in Boshoven

Morgen vinden de verkiezingen voor een nieuw Europees Parlement plaats. De SP zegt ´samenwerking JA, superstaat NEE!´

De SP probeerde vandaag de mensen in Boshoven te motiveren om te gaan stemmen. ´Thuis blijven op 22 mei helpt niet. Dan veranderd er niets. De SP is de enige partij die het niet eens is met hoe Europa nu werkt én met een sociaal alternatief komt,´ aldus SP afdelingsvoorzitter Bert Peterse.

´Alle andere partijen doen nu net of ze kritisch zijn maar stemmen stiekem altijd vóór uitholling van onze zeggenschap in eigen land, en de PVV wil gewoon niks. Ze hebben geen alternatief en zeker niet sociaal!´

Vandaag is de SP op het Weerter station te vinden. Donderdag kan er gestemd worden voor een nieuw Europees Parlement.

De straat op tegen deze EU!

U bent hier