h

SP en FNV in actie bij Albert Heijn in Weert

20 maart 2013

SP en FNV in actie bij Albert Heijn in Weert

Donderdagmiddag staat de SP-Weert samen met de FNV bij de AH in de Weerter binnenstad met een pamflet over de staking in de distributiecentra.

SP-voorzitter Ron van Raaij: "Bij de distributiecentra van AH zien we wat er mis is in Nederland. Hoewel het bedrijf goed draait, moet het personeel genoegen nemen met de nullijn en werken er steeds meer mensen met een flexcontract. Zij zijn nu in actie voor een betere CAO. De distributiewerkers die normaal gesproken de winkels bevoorraden en nu staken, kunnen daar wel wat steun bij gebruiken. Klanten van AH zijn daarbij een belangrijke partij. Wij vragen hun steun. Dat is niet alleen belangrijk voor de distributiewerkers, maar voor alle werknemers in Nederland."

U bent hier