h

Meldpunt voor de gevolgen van bezuinigingen in de zorg

25 november 2008

Meldpunt voor de gevolgen van bezuinigingen in de zorg

De kwaliteit van de zorg en de aandacht voor bewoners in verschillende instellingen is er de laatste tijd op achteruit gegaan, volgens meldingen van familie en bewoners. Het personeel doet haar uiterste best maar kan het niet aan, omdat er te weinig collega’s zijn. Boosdoener lijkt vooral het aantal uren zorg (zorgzwaartepakketten, ZZP) dat gewoon te weinig is voor een menswaardige zorg.

Om de signalen die we ontvangen te kunnen beoordelen, en de omvang en oorzaak van het probleem te achterhalen, hebben we dit meldpunt in het leven geroepen, samen met familie, personeel en bewoners.

Wij willen aan de Tweede Kamer in Den Haag laten weten hoe het gaat in de zorg, zodat er maatregelen worden genomen. Daarvoor hebben wij uw mening en uw voorbeelden van verslechteringen in de zorg nodig. U kunt deze anoniem sturen, zodat we uw ervaringen kunnen aanbieden aan de Tweede Kamer.

U kunt gebruik maken van het e-mail adres meldpuntzorg@gmail.com of insturen via het formulier op de website van het comité.

Meldpunt gevolgen bezuinigingen thuiszorg

U bent hier