h

Filmhuis Weert vertoond ‘Sicko’

22 maart 2008

Filmhuis Weert vertoond ‘Sicko’

Op maandag 24 en dinsdag 25 maart vertoond het filmhuis Weert de documentairefilm ‘Sicko’ van de Amerikaanse filmmaker Michael Moore. Sicko gaat over de vele misstanden in de Amerikaanse gezondheidszorg.

De film wordt vertoond door het Filmhuis Weert in Gotcha! Cinema aan de Beekstraat in Weert. De film begint op beide dagen om 20.30 uur en de entree bedraagt 7 euro.

Nederland heeft van oudsher een solide gezondheidsstelsel Maar door het introduceren van marktwerking veranderd ons stelsel langzaam in de richting van het Amerikaanse. Met alle te verwachten wantoestanden van dien.

Enkele leden van het comité ‘zorg geen markt’ zullen daarom voor en na het vertonen van de film in de foyer van de bioscoop informatie verstrekken en folders uitdelen over deze verslechteringen. Ook zal er de mogelijkheid zijn om een petitie te ondertekenen.

website van het Filmhuis Weert
meer over de film Sicko van Michael Moore

U bent hier