h

Een hele middag feest - handtekeningen speeltuinactie aangeboden

31 maart 2008

Een hele middag feest - handtekeningen speeltuinactie aangeboden

De petitie wordt aangeboden aan de wethouderEen buurtactie van de SP en bewoners rond de Margrietstraat en Orchideeënstraat in Maarheeze om een speeltoestel teruggeplaatst te krijgen in hun speeltuintje beleefde zaterdag voorlopig zijn hoogtepunt. Een massaal ondersteunde petitie werd aangeboden aan wethouder Kuiper van de gemeente Cranendonck

Zaterdagmiddag speelden de kinderen de hele middag op het door de SP geplaatste speeltoestel. Ze bewezen daarmee dat er grote behoefte is aan speeltoestellen in dit deel van Maarheeze. De hele middag had de SP gezorgd voor een springkasteel en muziek en drank en hapjes.

De wethouder leek de boodschap nog niet helemaal te hebben begrepen en had het vooral over de regels en de kosten voor onderhoud. Onzin, volgens buurtbewoners. Er wás jarenlang een toestel en onderhoud en toezicht door de buurt zelf. Het heeft de gemeente al die jaren niks gekost.

De SP is van mening dat de gemeente samen met buurtbewoners afspraken moet maken over hoe binnen de regels die er nu eenmaal zijn er een goed beheerde en onderhouden spannende speeltuin kan terugkomen voor de kinderen in de buurt. De gemeente moet daarin ondersteunend zijn en meewerking verlenen aan het initiatief van de buurt.

De SP en bewoners houden de vinger aan de pols, want ze zijn er nog niet gerust op dat de gemeente daadwerkelijk tot actie overgaat.

SP in actie voor een speeltoestel in Maarheeze SP in actie voor een speeltoestel in Maarheeze SP in actie voor een speeltoestel in Maarheeze SP in actie voor een speeltoestel in Maarheeze SP in actie voor een speeltoestel in Maarheeze SP in actie voor een speeltoestel in Maarheeze SP in actie voor een speeltoestel in Maarheeze SP in actie voor een speeltoestel in Maarheeze SP in actie voor een speeltoestel in Maarheeze SP in actie voor een speeltoestel in Maarheeze SP in actie voor een speeltoestel in Maarheeze SP in actie voor een speeltoestel in Maarheeze SP in actie voor een speeltoestel in Maarheeze SP in actie voor een speeltoestel in Maarheeze SP in actie voor een speeltoestel in Maarheeze SP in actie voor een speeltoestel in Maarheeze SP in actie voor een speeltoestel in Maarheeze

www.cranendonck.sp.nl

U bent hier