h

SP Weert opent meldpunt WMO

27 maart 2007

SP Weert opent meldpunt WMO

Meldpunt WMOVanaf 1 april gaat in Weert de Wet Maatschappelijk Ondersteuning (WMO) in. Er gaat veel veranderen. De gemeente krijgt o.a. de taak om huishoudelijke zorg in te kopen. Er is nog veel onduidelijk hoe zaken gaan lopen. De gemeente Weert heeft uitgesproken dat kwaliteit gewaarborgd moet blijven.

De SP opent op 1 april een meldpunt WMO waar u terecht kunt met klachten, opmerkingen en ook positieve meldingen over de WMO in Weert. Laat ons weten wat uw ervaringen zijn met de WMO. Ook reacties van werknemers in de thuiszorg, huisartsen en andere hulpverleners in de zorg zijn van harte welkom. U kunt reageren via dit formulier, maar ook schriftelijk naar:

SP meldpunt WMO
Laurenburg 147
6006 GP Weert

Anoniem reageren mag ook. De gegevens worden verzameld en doorgestuurd aan de gemeente. De gemeente Weert heeft aangegeven open te staan voor klachten en opmerkingen, zodat zij daarmee de uitvoering van deze wet kunnen verbeteren.

Meldpunt WMO SP Weert

U bent hier