h

Kerst voor iedereen

13 november 2004

Kerst voor iedereen

... voor iedereenDe werkgroep “…voor iedereen” gaat dit jaar voor de derde maal “Kerstavond voor iedereen” organiseren. De oprichters, Jaap de Vos en Rudy Nordhausen, hebben er dit keer versterking bij gehaald. Met z’n vieren en een handje vol enthousiaste vrijwilligers gaan ze er weer een mooie en vooral gezellige kerstavond van maken voor mensen die liever niet alleen thuis willen blijven.

Een ingezonden mededeling: van de werkgroep '...voor iedereen'

Voorafgaand aan deze avond is de werkgroep bezig met een “Kerstpakket voor iedereen’. Deze activiteit is gegroeid uit dezelfde gedachte als de kerstavond. Ze willen graag mensen die het minder breed hebben iets geven voor de feestdagen. Het idee van de kerstpakketten leeft al enige tijd en na enig overleg is besloten om dit jaar het project van start te laten gaan. De werkgroep is nu op zoek naar mensen voor wie het kerstpakket eigenlijk overbodig is. De pakketten worden dan vervolgens verspreid door de werkgroep onder mensen die er behoefte aan hebben. Mensen die hun pakket willen doneren kunnen bellen met 0495-531950 (het liefst tussen 13.00-15.00).

Het “Kerstpakket voor iedereen” is een mooie opwarmer voor de kerstavond. Deze zal plaats vinden op vrijdag 24 december op de gebruikelijk locatie, Julianalaan 9 (Walhalla). Mensen die voor deze avond een bijdrage willen leveren kunnen ook contact opnemen met het bovenstaande nummer. De werkgroep hoopt er weer een geslaagde tijd van te maken waarbij aan iedereen gedacht wordt!

De website van '...voor iedereen'

U bent hier