h

Verkiezingen

16 maart 2015

Stemadvies voor de waterschapsverkiezingen

De SP doet niet mee aan de waterschapsverkiezingen op 18 maart. Wel geeft de SP een stemadvies; kies voor de lijst ‘Water Natuurlijk’.

Lees verder
17 september 2013

College ziet af van leeftijdsgrens vrijwilligers stembureaus

Het college van B&W is niet langer van plan om mensen ouder dan 74 jaar uit te sluiten als vrijwilliger voor stembureaus in Weert. Dat heeft het college eind vorige maand besloten en schrijft dat in een brief aan de SP. Na een storm van kritiek van onder andere de SP komt het college daarmee terug op haar eerdere besluit.

Lees verder
31 juli 2013

SP wil geen leeftijdsdiscriminatie vrijwilligers stembureau [Update]

De gemeente Weert wil voortaan geen vrijwilligers die ouder zijn dan 74 jaar toelaten voor de bemensing van stembureaus tijdens verkiezingen. De SP begrijpt dat de gemeente ernaar streeft om onder de vrijwilligers een goede mix tussen jong en oud te krijgen maar vindt een leeftijdsgrens veel te ver gaan.

Lees verder
21 juni 2004

SP bedankt stemmers op Leuken

Stemburo 23, Sporthal Leuken, is de verrassende winnaar met de hoogste score SP-stemmers ooit in heel Weert; 16,1 %. Voor de SP reden om al deze mensen een bedankbrief te bezorgen. Vandaag ging daarom een ploegje SP-ers deze wijk in. Nederweert volgt later deze week

Lees verder
11 juni 2004

SP wint weer stemmen in Weert en wordt vierde partij

De uitslag van de Europese verkiezingen in de gemeente Weert laat de beste uitslag ooit zien voor de Socialistische Partij. In Weert behaalden de Eurokritische socialisten 8,88%, daarmee is de SP de 4e partij geworden. De actieve Weerter SP-afdeling zit hiermee ook nog eens ruim boven het landelijke gemiddelde van de SP (7,0 %).

Lees verder
15 mei 2004

EU-campagne: Stuur de SP-waakhond naar Brussel

De SP afdeling Weert voert deze weken campagne voor de Europese verkiezingen op donderdag 10 juni. In Weert, Nederweert, Hunsel, Budel en Maarheeze worden folders verspreid, posters geplakt en staan we op de markt.

Lees verder
19 maart 2003

SP verdubbelt in Provincie en Eerste Kamer

Bij de provinciale staten verkiezingen (en daarmee ook indirect de Eerste Kamer) is de SP gegroeid van twee naar vier zetels in Limburg. Hierdoor is de SP nu de grootste oppositiepartij in de provincie geworden.

Lees verder
17 november 2002

Leden uit afdeling Weert op lijst Provinciale Staten

Op de SP regioconferentie van de provincie Limburg is vandaag de kandidatenlijst voor de statenverkiezingen op 11 maart volgend jaar vastgesteld.

Lees verder

U bent hier