h

Tevredenheid over WMO in Weert

7 oktober 2017

Tevredenheid over WMO in Weert

Foto: SGENET / Pixabay creative commons

De tevredenheid over de zorg in Weert is groot en gegroeid sinds vorig jaar. Dat blijkt uit een onderzoek door twee onafhankelijke bureaus. 80% van de geïnterviewde inwoners geeft aan dat de ondersteuning die zij krijgen ervoor zorgt dat hun kwaliteit van leven verbetert. 85% van de inwoners kan zich beter redden. 

Ruimte voor verbetering zit met name in de snelheid waarmee de gemeente mensen helpt. Dat moet beter.

Wethouder Sterk is tevreden. ‘Samen met onze zorgpartners wil de gemeente onze inwoners die zorg en ondersteuning vanuit de WMO nodig hebben zo goed mogelijk helpen. De meeste mensen zijn daar tevreden over en vinden dat de kwaliteit van leven daardoor toeneemt. We gaan door op de ingeslagen weg. En de dingen die verbeterd kunnen worden pakken we ook serieus op.’

SP-Wethouder Sterk heeft naast WMO en ook de andere zorgtaken en participatie in zijn portefeuille. 

Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier