h

Werk in de duisternis...

23 januari 2015

Werk in de duisternis...

Omdat we niet alleen moeten klagen als dat nodig is, maar ook interesse tonen daar waar nodig is ben ik net nog eens even gaan kijken naar de werkzaamheden van de bikkels van WML in de Herenstraat.

Nog steeds flikkeren de oranje waarschuwingslampen, wordt er water gespuid om de leidingen schoon te krijgen en draaien graafmachines heen en weer om zand en aarde te verplaatsen. Wakkertjes die in bedwang worden gehouden door kerels in warme kleding trillen de grond stevig aan.

"Nog even doorwerken en dan snel naar huis naar moeder de vrouw" zegt de een, waarop de ander zegt "Ja gelukkig heeft mijn zoon de kooi al gepoetst dus ik kan straks de voetjes laten rusten, morgen en zondag mogen we nog, dan gaan we hier vrolijk verder."

Ook nog even gepraat met de uitvoerder op het werk en gehoord dat de contacten met de gemeente goed zijn, er wordt zelfs vannacht extra gestrooid in de Nedermaaslaan zodat ze morgen veilig aan het werk kunnen.

De mannen én de uitvoerder konden het duidelijk waarderen dat ik als vertegenwoordiger van de SP persoonlijk op dit uur mijn intresse kwam tonen in hun werkzaamheden, Tsja zo zijn we hé...

Hieronder nog wat foto's die ik gemaakt heb..

Foto: Nico van den Bent
Foto: Nico van den Bent
Foto: Nico van den Bent
Foto: Nico van den Bent

U bent hier